1xBet ве води на одмор од соништата!

1xBet лотарија

Обложувалницата на 1хBet не запира со своите фантстични понуди. Овој пат како главна награда нуди одмор за двајца на Хаваи.

Се што треба да направите е:

 1. Најави се на 1xBet или регистрирај се ТУКА
 2. Дополнете ја вашата сметка
 3. Освои патување на Хаваи

Регистрирај се на 1XBET
Награди кои може да ги освоите се:

 • Одмор за двајца на Хаваи 14 вечери
 • iMac PRO – (2 добитници)
 • iPhone X – (3 добитници)
 • 10 000 бонус поени (10 добитници)
 • 5000 бонус поени (20 добитници)
 • 2000 бонус поени (30 добитници)
 • 1000 бонус поени (40 добитници)
 • 500 бонус поени (50 добитници)
 • 200 бонус поени (100 добитници)
 • 100 бонус поени (200 добитници)
 • 50 бонус поени (300 добитници)

Регистрирај се на 1XBET
Направи депозит и добиј лото тикети:

 • 417 MKD – 1 ливче
 • 834 MKD – 3 ливчиња
 • 2,083 MKD – 10 ливчиња
 • 4,166 MKD – 25 ливчиња
 • 8,331 MKD – 60 ливчиња
 • 12,497 MKD – 90 ливчиња
 • 20,828 MKD – 160 ливчиња
 • 41,655 MKD – 350 ливчиња
 • 62,482 MKD – 600 ливчиња
 • 83,309 MKD – 1000 ливчиња

Регистрирај се на 1XBET
Услови и правила за користење:

 • Понудата е валидна до 30 август 2018 година
 • Тикетите автоматски се кредитираат на вашата сметка
 • Добитните тикети се избираат по случаен избор
 • Извлекувањето ќе биде на 31 август во 18:00
 • Само регистрирани клиенти може да земат учество во понудата.

Регистрирај се на 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*