Малери и махери на колото

малери и махери

Понеделникот секогаш е резервиран за махерите и малерите кои го одбележаа изминатото коло. Овој пат разликата е во тоа што имаме помалку тикети, но тоа е оправдано поради слабата обложувачка понуда.

Малер 1

Каков малер! Изиграл 9 натпревари со прилично високи коефициенти, а „болката“ е поголема бидејќи натпреварот помеѓу Германија и Перу е главниот виновник за тоа што овој играч не си добил неверојатни 129.698 денари.

Малер 2

Репрезентацијата на Грција е главниот виновник што овој тикет не е добитен, а играчот остана без 13.696 денари.

Махер 1

Можеби уплатата не е кој знае колкава, но типот мора да признаеме дека е мајсторски избран. Натпреварот на полувреме беше 1-1, а на крај заврши во корист на Русите.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*