Што се уплаќа денес? (11.08.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера уплатата беше одличен показател и не направи добитни, за денес очекуваме повторно добивка.

Бормут – Кардиф – 1 @ 1.89

Вкупната уплата за овој натпревар изнесува 218.582 евра. Од нив за победа на Борнмут се уплатени 160.463 евра, за реми 33.734, а за победа на Кардиф само 24.385 евра.

Хадерсфилд – Челзи – 2 @ 1.62

Овде имаме уплата од 201.500 евра. За победа на домаќинот уплатени се 35.030 евра, за натпревар без победник 27.253 евра, додека за „плавите“ уплатата изнесува 139.218 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*