Што се уплаќа денес (09.02.2019)

што се уплаќа денес

И вчера забележавме добивка во оваа категорија, па сите што не послушаа за убаво да ги трошат парите. За денес ќе ви претставиме сингл со одличен коефициент.

Брајтон – Барнли – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 77.887 евра. За победа на Брајтон уплатени се 55.901 евра, за реми 17.031 евра, додека за победа на Барнли уплатени се само 4.955 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply