Што се уплаќа денес? (03.12.2018)

што се уплаќа денес

Денес нешто понудата е послаба, па во оваа категорија решивме да ви претставиме сингл натпревар со одличен коефициент и прилично висока уплата.

ВБА – Брентфорд – 1 @ 1.92

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 104.679 евра. За победа на ВБА уплатени се 85.171 евра, за реми 10.498 евра, додека за победа на гостите упалтата изнесува 9.010 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*