Што се уплаќа денес (понеделник, 03.09.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Холстеин Ки – Магдебург 1 @2.06

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 34.207 евра до кои дури 60%, доносно 20.688 евра се уплатени за победа на дамаќинот, за реми се уплатени 9.983 евра додека за Тип 2 уплатата изнесува само 3.536 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*