Малери и махери на колото

малери и махери

Веќе лигите започнаа, а ние повторно се враќаме со категоријата малери и махери на колото. Тука избираме тикети кои се добитни или не се само поради еден натпревар.

Малер 1

Сите кладилничари верувавме во ВБА дека лесно ќе стигне до победа, но за жал тоа не се случи, а овој играч остана без 10.000 денари.

Малер 2

И повторно ВБА главен виновник за овој тикет да има само ваучер.

Малер 3

Нема што многу да се каже за овој тикет, освен ЖАЛНО! Иако двете екипи играат отворени и ефикасни натпревари, овој пат завршија со резултат 1-0, па така овој играч остана без 207.000 денари.

1xBet ве води на одмор од соништата!

Махер 1

Одиграни 7 фаворити на солидна уплата. Класичен мајсторски тикет.

Махер 2

Внимателно избрани три натпревари со знакот гол-гол во прво полувреме и за уплата од 30 денари, овој играч оствари добивка од 3.714 денари.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*