Малери и махери на колото

малери и махери

Како и секој понеделник, така и овој, ние нема да ги заборавиме малерите и махерите кои го одбележаа овој викенд. 

Малер 1

Да бидеме реални, на натпреварот Андерлехт – Кортријк сите очекувавме голови, па така и овој играч очекувал ефикасен натпревар и изиграл г.г3+, но за жал натпреварот заврши 2-0 и го остави без 13.000 денари.

Малер 2

ВБА беше фаворит против очајниот Ипсвич и многу луѓе го сметаа овој дуел како „фикс“ на денот, но ете во фудбалот изненадувањата се се поприсутни, па го оставија играчот без 52.000 денари.

Малер 3

Виборг беше фаворит на наптреварот против Хвидворе, но за жал не успеа да ја оправдаа таа улога која им беше доделена. Натпреварот заврши 0-2 во корист на гостите, а овој играч остана без неверојатни 147.000 денари. ЖАЛНО!

Махер 1

Одличен тикет и дефиниција за махер. За уплата од 20 денари погоди 15 мешани типови и заработи 26.000 денари. За убаво да се трошат!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*