Малери и махери на колото

малери и махери

Ниту овој понеделник нема да биде изоставен од статијата посветена на малерите и махерите кои го одбележаа овој викенд.

Малер 1

Овој кладилничар избрал 10 НБА играчи на својот тикет и погоди само 9. Доколку го погодеше и Сајмонс ќе си добиеше 7000 денари.

Малер 2

Исто и овде имаме два тикети со НБА игачи. На двата тикети само еден виновник за добивка од скоро 22.000 денари.

Eсенска лотарија во 1хBet!

Махер 1

Овој кладилничар имаше среќа и за уплата од 20 денари со доби неверојатни 11.000 денари. За убаво да се трошат.

Махер 2

Храбро изиграни два натпревар полувреме/крај за храбра уплата резултираат со добивка од 5.500 денари. Мајсторски изиграно. Честито.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*