Што се уплаќа денес? (06.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија решивме да ви претставиме еден натпревар на кој што има солидна уплата, а исто така има и одличен коефициент.

Хал – Астон Вила – 2 @ 2.64

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 66.849 евра. За победа на Хал се издвоени 7.775 евра, за реми 12.471 евра, а за победа на Астон Вила уплатата изнесува 46.603 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*