Што се уплаќа денес? (23.07.2018)

Што се уплаќа денес

Уплатите често се покажуваат како одличен показател и можат лесно да ни донесат добивка. За денес ви претставуваме два натпревари.

Хамарби – Далкурд – 1 @ 1.56

Вкупната уплата за овој меч изнесува 34.780 евра. За победа на Хамарби се уплатени 27.070 евра, за реми 4.590 евра, додека за победа на Далкурд уплатата е 3.120 евра.

Хобро – Копенхаген – 2 @ 1.71

Овде имаме упата од 17.532 евра. За победа на Хобро уплатата изнесува 830 евра, за реми 1.407 евра, додека за победа на Копенхаген уплатени се вкупно 15.295 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*