Што се уплаќа денес? (02.02.2019)

што се уплаќа денес

Неколку дена по ред сме добитни во оваа категорија, па се надеваме дека и денес ќе продолжи таа серија.

Кристал Палас – Фулам – 1 @ 2.00

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 279.522 евра. За победа на домаќинот уплатени се 199.535 евра, за реми 39.204 евра, додека за победа на Фулам уплатени се само 40.783 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*