„Специјал“ тикет за натпреварот Хрватска – Англија!

специјал тикет

Во вчерашниот дуел го добивме првиот финалист на Мундијалот, а вечер ќе знаеме кој ќе им прави друштво на Французите. 

Обложувалниците нудат најразлични игри за Мундијалот, а некои нудат навистина екстра игри.

Обложувалницта на Bet365 ви нуди можност да си изберете што вие сакате да играте за натпреварот помеѓу Хрватска и Англија, па ние решивме да ви дадеме некои предлози за вечерашниот дуел со вкупен коефициент 7.

  • Англија оди понатаму
  • Повеќе од 1.5 гол на натпреварот
  • Повеќе од 9.5 коренери на натпреварот
  • Повеќе од 3.5 картони на натпреварот

Изиграј го „Специјал“ тикетот во Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*