Што се уплаќа денес? (11.07.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме еден тенис дуел и еден фудбалски натпревар.

Дел Потро – Надал – 2 @ 1.42

За овој дуел вкупната уплата изнесува 117.641 евра. Од нив за победа на Дел Потро се уплатени 10.848 евра, додека за победа на Надал уплатата изнесува 106.793 евра.

Хрватска – Англија – 2 @ 2.38

Уплатата за овој дуел изнесува 1.8 милиони евра. Од нив за победа на Хрватска се уплатени 305.534 евра. За реми уплатата изнесува 231.629 евра, додека за победа на Англија уплатата е 1.3 милиони евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*