Кладење.мк со видео анализа за натпреварите од Мундијалот! (02.07.2018)

Денес продолжуваме со видео анализите за мундијалските натпревари. Јовица е тука да ви ги анализира натпреварите и да ви помогне при изборот на типови.

Денешните натпревари се:
Бразил – Мексико
Белгија – Јапонија

Погледнете:

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*