Што се уплаќа денес?

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме еден фудбалски натпревари еден тенис.

Поил – Кудла – 1 @ 1.72

Вкупната уплата за овој тенис дуел е 60.976 евра. Од нив за победа на Поил се уплатени 55.327, додека за победа на Кудла уплатата изнесува 5.649 евра.

Бразил – Мексико – 1 @ 1.53

Уплатата за овој натпревар 1,03 милиони евра. Од нив, за победа на Бразил се уплатени 745.559 евра, за реми 132.283 евра, а за победа на Мексико упалтата е 152.133 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*