Само уште 5 дена ве делат од Пежо, Ролекс и Ајфон!

Ова е период кога имаме доста слаба обложувачка понуда, но тоа се однесува за фудбалот, а љубителите на спортското обложување можат да го „појачаат“ својот тикет со натпревар од Ролан Гарос.

Обложувалницата на 1xBet нуди одлични награди за сите што ќе се обложуваат на овој Грен Слем, па така и вие имате можност да бидете изненадени со Пежо 5008, Ролекс часовник или Ајфон ХЅ.

Се што треба да направите е:

 1. Регистрирајте се на 1xBet ТУКА
 2. Направете го вашиот прв депозит
 3. Уплатете облог на Ролан Гарос од најмалку 419 денари и добијте лото тикет

Колку тикети ќе добиете за вредноста на вашиот депозит?

 • 420 MKD = 1 ливче
 • 840 MKD = 3 ливчиња
 • 2 096 MKD = 10 ливчиња
 • 4 191 MKD = 25 ливчиња
 • 8 382 MKD = 60 ливчиња
 • 12 572 MKD = 90 ливчиња
 • 20 953 MKD = 160 ливчиња
 • 41 906 MKD = 350 ливчиња
 • 62 859 MKD = 600 ливчиња
 • 83812 MKD = 1000 ливчиња

Распоред на награди:

 • Пежо 5008 (1 добитник)
 • Ролекс COSMOGRAPH DAYTONA (1 добитник)
 • iPHONE XS (3 добитници)
 • 10 000 бонус поени (5 добитници)
 • 5 000 бонус поени (10 добитници)
 • 2 000 бонус поени (20 добитници)
 • 1 000 бонус поени (30 добитници)
 • 500 бонус поени (50 добитници)
 • 200 бонус поени (100 добитници)
 • 100 бонус поени (200 добитници)
 • 50 бонус поени (300 добитници)

Услови и правила

 • Понудата важи само за облози уплатени на Ролан Гарос
 • Понудата важи до 09.06.2019
 • Наградите ќе бидат доделени на 10.06.2019
 • Добитникот на главната награда не може да добие друга награда
 • Компанијата го задржува правото да ја поништи или повлече оваа понуда или да направи измена на било која одредба во неа во било кое време без известување или давање на причина

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј вредни награди

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*