Betfair ги наградува новите корисници со 100 евра

betfairbonus

Betfair нуди екстра можност за сите кои сакаат да станат дел од „семејството“ на Betfair. Ако отворите сметка на Betfair ќе добиете 50% бонус најмногу до 100евра на првата уплата.

Постапката е следна:

  • Отворете сметка во Betfair и внесете го промо кодот ZSKACB.
  • Направете ја вашата прва уплата и бонусот ќе биде додаден на вашата сметка.

Услови и права за користње:

  • Понудата е валидна за сите нови корисници кои ќе се регистрираат до 23.10.2017 со промо кодот ZSKACB.
  • За да бидете квалификувани за бонусот, задолжително кликнете на копчето „Го сакам бонусот“ во категоријата “Промоции”.
  • За да го исплатите бонусот треба да го изиграте најмалку четири пати.
  • Уплатите преку Skrill i Neteller не се квалификувани за оваа промоција.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*