Направи депозит во 1xBet и освој BMW X7!

Обложувалницата на 1xBet не престанува да ги изненадува своите корисници, односно ова е уште еден доказ дека тие се секогаш на страна на играчите.

Имено, овде станува збор за промоција која е наменета за сите играчи (нови или постоечки) кои ќе направат депозит. Откако парите ќе бидат уплатени, вие автоматски станувате потенцијален добитник на BMW Х7.

Се што треба да направите  е:

 1. Да депозирате најмалку 420 МКД до 15.05.2019
 2. За секој депозит добивате тикет(и) во зависност од висната на уплатата
 3. Автоматски станувате потенцијален добитник на BMW X7

Регистрирај се во 1xBet и вози BMW X7
Распоред на награди:

 • BMW X7 (1 добитник)
 • iMAC Pro (2 добитници)
 • iPHONE XS (3 добитници)
 • 10 000бонус поени (10 добитници)
 • 5 000бонус поени (20 добитници)
 • 2 000бонус поени (30 добитници)
 • 1 000бонус поени (40 добитници)
 • 500бонус поени (50 добитници)
 • 200бонус поени (100 добитници)
 • 100бонус поени (200 добитници)
 • 50бонус поени (300 добитници)

Колку тикети ќе добиете за вредноста на вашиот депозит?

 • 420 MKD = 1 ливче
 • 840 MKD = 3 ливчиња
 • 2 098 MKD = 10 ливчиња
 • 4 196 MKD = 25 ливчиња
 • 8 391 MKD = 60 ливчиња
 • 12 586 MKD = 90 ливчиња
 • 20 976 MKD = 160 ливчиња
 • 41 951 MKD = 350 ливчиња

Услови и правила за користење

 • Промоцијата важи само за сите нови и постоечки корисници
 • Доколку немате сметка во 1xBet може да се регистрирате ТУКА
 • Минималниот квалификуван депозит е 420 МКД
 • Промоцијата важи до 15.05.2019 – 23:59 часот
 • Добитните тикети ќе бидат избрани по случаен избор
 • Добитникот на главната награда не може да добие од другите награди
 • Еден играч може да добие неограничен број на тикети

Регистрирај се во 1xBet и вози BMW X7

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*