Се обложуваш на Австралија Опен? Добивај по 5 евра секој ден!

10Bet

Во тек е еден од големите тениски турнири, односно попознат под името Австралија Опен.

На ваквите турнири секогаш е интересно обложувањето, но 10Bet знае тоа и да го награди. Имено вие доколку изиграте 5 сингл натпревари ќе си добиете 5 евра бесплатни средства за обложување.

Како функционира?

  1. Најавете се на 10Bet или регистрирајте се ТУКА
  2. Уплате 5 облози по 5 евра (најмалку 1.80 коефициент)
  3. Добијте 5 евра бесплатни средства за обложување

Регистрирај се на 10Bet
Услови и правила за користење

  • Понудата е валидна од 17 до 27 јануари 2019 година
  • Промоцијата е валидна еднаш дневно за еден корисник
  • За да бидете квалификувани треба се пријавите на страната и изиграте 5 облози
  • Најмалиот квалификуван коефициент е 1.80
  • Бесплатните средства треба да ги искористите во наредните 7 дена

Регистрирај се на 10Bet

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*