Одлична идеја: Обложете се на Евровизија и добијте одлични квоти!

Евровизија е музички натпревар кој постои од 1956 година на кој се натпреваруваат земји членки на европската радиодифузна унија.

Секоја земја се претставува со песна, а потоа останатите земји гласаат и се разбира победник е земјата која има собрано најмногу гласови.

Спортските обложувалници не го изоставија ова натпреварување и го дадоа во својата понудата за обложување.

Според најдобрата онлајн обложувалница, Bet365, Холандија е најголем фаворит и за да победи на овој натпревар понуден е коефициент 3.00. Второто место е за Русија со коефициент 5.00, а третото место е резервирано за Шведска со коефициент 7.

Најголеми аутсајдери се земјите на Црна Гора, Сан Марино, Латвија, Грузија и изненадувачки Србија и доколку се обложите на победник на овие земји вие ќе си добиете коефициент 251.

Нашата Македонија е негде на средината и доколку Тамара победи со својата песна, обложувачите ќе си добијат коефициент 81.00.

Во прилог целосната понудата за Евросонг 2019:

евровизија

*ИГРАЈ ВО НАЈДОБРАТА ОНЛАЈН ОБЛОЖУВАЛНИЦА*

Регистрирај се на Bet365 и добиј одлични коефициенти

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*