Одлична можност за нов почеток! Започнете да се обложувате со 6000 денари повеќе!

1xbet бонус

Постојат многу онлајн обложувалници кои нудат бонус на првата уплата, бидејќи тоа им е главно „оружје“ за да ве привлеча вас како клиент, но ретки се тие кои навистина нудат бонус со цел да го задоволат корисникот.

Обложувалницата на 1xBet е една од ретките и нуди 100% бонус до 6000 денари за добредојде.

Како да го добиете бонусот?

  1. Регистрирајте се ТУКА
  2. Направете депозит од најмалку 50 денари
  3. Добијте 100% бонус до 6000 денари

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

Услови и правила за користење

  • Клиентот има право на само еден бонус. Минималниот потребен депозит за активирање на бонусот изнесува 50 MKD
  • Износот на бонусот мора да биде уплатен 5 пати во рамки на комбинациски облози.
  • Секој комбинациски облог мора да содржи 3 или повеќе настани. Барем 3 настани во комбинацискиот облог мора да се со коефициент од 1.40 или повисокоПред да го добиете бонусот пополнете ги полињата во „Моја сметка“1xBet може да ги ограничи или да им го одземе правото на учество на клиентите во оваа или било која друга понуда
  • Само еден бонус е дозволен по клиент, по семејство, по адреса, по споделен компјутер и споделена IP адреса, како и по било кој детал на сметката како што се e-mail адреса, банкарска сметка, информации за кредитна картичка и број на сметка во платежен систем.
  • Било кој вид на злоупотреба на понудата може да доведе до затварање на сметката на корисникот.
  • Бонусот мора да се искористи во рок од 30 дена од денот на регистрација. После 30 дена, бонусот и сите добивки направени од бонус ќе бидат повлечени.

*Одлична можност за нов почеток*

ЕКСКЛУЗИВНО: Регистрирај се во 1XBET  денес и добиј 100 евра бонус

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*