Што се уплаќа денес? (20.02.2019)

што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ќе ви претставиме натпревар на кој има нешто помала уплата, но средствата се распоредени по интересен распоред.

Дерби – Милвол – 1 @ 2.08

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 3.256 евра. За победа на Дерби уплатени се 2.759 евра, за реми 219 евра, додека за победа на Милвол уплатата изнесува само 278 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*