Што се уплаќа денес? (03.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во оваа категорија ви претставуваме два натпревари на кои има солидна уплата, а освен тоа изгледаат и реално.

Хамбург – Холстен Киел – 1 @ 1.82

Уплатата за овој меч изнесува 29.206 евра. Од нив за победа на Хамбург се уплатени 24.233 евра, за реми 3.449 евра, за победа на Холстен се уплатени само 1.524 евра.

Ридинг – Дерби – 2 @ 2.26

Вкупната уплата е 109.725 евра. За победа на Ридинг се уплатени 11.797 евра, за реми 25.902 евра, додека за победа на Дерби уплатата изнесува 72.026 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*