Што се уплаќа денес? (08.07.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера уплатите се покажаа како добар показател, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Бреј – Слајго – 2 @ 1.63

Вкупната уплата за овој дуел е 11.358 евра. Од нив 887 евра се уплатени на Бреј, 2.706 евра се уплатени за реми, а за победа на Слајго, уплатата изнесува 7.7765 евра.

Јанвиер – Сампет – 1 @ 1.64

Вкупната уплата за овој тенис дуел е 12.755 евра. За победа на Јанвиер уплатата изнесува 11.245 евра, додека за победа на Сампер се уплатени само 1.510 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*