Ако продолжи традицијата, ние ќе наплатиме 3.04 коефициент!

традиција

Денес од 15:50 во рамките на катарската Премиер Лига ќе се сретнат екипите на Ум Салал и Ал Гарафа.

Ум Салал е на 8-та позиција со вкупно освоени 17 бода преку 4 победи, 5 реми и 6 порази.

Ал Гарафа е ниајанса подобро пласирана и има еден бод повеќе односно 18. Тие ги има освоено преку 5 победи, 3 реми и 7 порази.

За овие две екипи е интересно тоа што во последните три натпревари видени се многу голови, па ако продлжи таа традиција и денес ќе наплатиме одличен коефициент.

Наш предлог:

Вкупно голови – 4+ @ 3.04 во 1xBet (3 од последните 3)

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*