Што се уплаќа денес? (12.02.2019)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија бевме исклучително добри, бидејќи ви претставивме натпревар со огромен коефициент и се разбира беше добитен. За денес повторно сингл со солиден коефициент.

Хал – Ротерам – 1 @ 1.80

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 24.724 евра. За победа на домаќините уплатени се 15.404 евра, за реми 4.488 евра, додека за победа на Ротерам уплатата изнесува 4.831.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*