Што се уплаќа денес? (24.06.2018)

Што се уплаќа денес

Во оваа категорија често забележуваме успех (ВИДИ ПРЕТХОДНИ ПРЕДЛОЗИ ТУКА), па се надеваме дека и денес ќе биде така …

Остерс – АФЦ – 1 @ 2.66

Вкупната уплата за овој натпревар не е голема, односно 6.835 евра, но распоредот е доста интересен. За победа на домаќините уплатата изнесува 5.600 евра. За реми уплатени се 310 евра, додека за победа на гостите уплатени се само 926 евра.

Англија – Панама – 1 @ 1.26

Уплатата за овој мундијалски дуел изнесува 3.2 милиони евра. Од нив за победа на Англија се уплатени 2.93 милиони евра, за реми уплатата изнесува 213.358, а за победа на Панама уплатени се само 96.335 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*