Што се уплаќа денес? (02.01.2018)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија запишавме добивка, а тоа беше добар знак во новата година. Се надеваме дека исто ќе продолжиме и денес …

Волвс – Кристал Палас – 1 @ 2.10

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 71.363 евра. За победа на домаќинот уплатени се 42.579 евра, за реми 19.989 евра, додека за победа на Кристал Палас уплатата изнесува 8.796 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*