Што се уплаќа денес? (14.08.2018)

Што се уплаќа денес

За денес во категоријата што се уплаќа денес ќе ви претставиме дабл кој има големи шанси за пролазност.

Лидс – Болтон – 1 @ 1.74

На овој дуе уплатата изнесува 48.099 евра. Од нив за победа на Лидс се одделени 42.540, за реми 3.520, а за победа на Болтон само 2.039 евра.

МК Донс – Чарлтон – 1 @ 1.75

Слична уплата имаме и на овој дуел, односно 47.165 евра. За победа на Милтон, уплатени се 40.104 евра, за реми 4.414 евра, додека за Чарлтон уплатата изнесува 2.646 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*