Што се уплаќа денес? (15.12.2018)

што се уплаќа денес

Денес во оваа категорија ќе ви претставиме сингл натпревар кој има одличен коефициент, а исто така и уплатата е солидна.

Саутемптон – Арсенал – 2 @ 2.00

Вкупната уплата за овој натпревар е 90.890 евра. За победа на домаќинот уплатени се 8.625 евра, за реми 4.813 евра, додека за победа на Арсенал уплатата изнесува 77.452 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*