Што се уплаќа денес (петок, 07.09.2018)

Денес повторно ќе ви посочиме каде и на кои натпревари одат најголемите уплати во обложувалниците, што често се покажува како добар показател.

Литванија – Србија 2 @1.52

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 33.163 евра од кои дури 97% односно 32.339 евра се уплатени за победа на Србија. За реми се уплатени 590 евра, додека за победа на домаќинот уплатата е само 234 евра.

Италија – Полска 1 @1.69

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 75.639 евра од кое дури 76%, односно 57.437 евра се уплатени за победа на Италија. Уплатата за реми изнесува 9.514 евра, додека за победа на гостите уплатени се 8.689 евра.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*