Што се уплаќа денес? (07.06.2018)

Што се уплаќа денес

Во оваа категорија за денес решивме да ви претставиме три натпревари со солиден коефициент.

За да видите колку добар показател е уплатата ОТВОРЕТЕ ТУКА и проверете што досега сме погодиле.

Киз – Стивенс – 2 @ 1.58

Вкупната уплата за овој натпревар е 46.575 евра. Од нив 38.890 се уплатени за победа на Стивенс, додека останатите 7.685 евра се за победа на Киз.

Англија – Костарика – 1 @ 1.41

На овој контролен натпревар, уплатата е 159.851 евра. Од нив 127.353 се уплатени за победа на Англија, 23.581 евра се за натпревар без победник и 8.917 евра се за победа на Костарика.

МПС – Атлантис – 1 @ 5.1

Овде имаме натпревар со доста голем коефициент. Уплатата е по следниот редослед. 6.729 евра уплатени за победа на домаќинот, 0 евра за реми и само 7 евра уплатени за победа на гостите.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*