Што се уплаќа денес? (09.11.2018)

што се уплаќа денес

Уплатата вчера трет пат по ред се покажа како успешен показател, па ни обезбеди добивка. За денес се надеваме дека нема да ја прекршеме добрата серија.

Лил – Стразбур – 1 @ 1.80

Уплатата на овој натпревар изнесува 37.380 евра. За победа на Лил уплатени се вкупно 31.421 евра, за реми 3.856 евра, додека за победа на гостите уплатени се само 2.104 евра.

Шефилд Јунајтед – Шефилд Венсдеј – 1 @ 1.54

На овој натпревар од Чемпионшипот имаме уплата од 27.629 евра. За победа на домаќините уплатат изнесува 18.369 евра, за реми 3.980 евра, додека за победа на гостите уплатени се 5.010 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*