Што се уплаќа денес? (14.12.2018)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често ни е показател за конечниот исход на одреден натпревар, а за денес имаме и супер коефициент на сингл дуел.

Шефилд Јунајтед – ВБА – 1 @ 2.30

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 27.916 евра. За победа на Шефилд Јунајтед се уплатени 17.870 евра, за реми 7.405 евра, додека за победа на гостите уплатата изнесува 2.641 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*