Што се уплаќа денес? (27.11.2018)

што се уплаќа денес

За денес во категоријата каде што ги претставуваме уплатите, ќе ви понудиме два натпревари на кои има солидна уплата.

ПСВ – Барселона – 2 @ 1.54

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 111.544 евра. За победа на ПСВ уплатени се 2.069 евра, за реми 1.011 евра, додека за победа на Барселона уплатата изнесува 108.464 евра.

Јувентус – Валенсија – 1 @ 1.43

На овој дуел од ЛШ уплатени се вкупно 107.438 евра. За победа на Јувентус уплатата изнесува 94.163 евра, за реми 7.492 евра, додека за победа на Валенсија уплатени се 5.783 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*