Што се уплаќа денес? (10.08.2018)

Што се уплаќа денес

Во оваа категорија, денес ви претставуваме два супер натпревари со одличен коефициент.

Манчестер Јунајтед – Лестер – 1 @ 1.55

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 751.241 евра. За победа на Манчестер, уплатени се 572.013 евра, за реми 90.646, а за победа на Лестер 88.582 евра.

Марсеј – Тулус – 1 @ 1.44

На овој натпревар вкупната уплата изнесува 19.971 евра. За победа на Марсеј уплатени се 15.421 евра, за реми 2.296 евра, додека за победа на Тулус уплатата изнесува 2.254 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*