Што се уплаќа денес? (09.12.2018)

што се уплаќа денес

Уплатата многу често ни го покажува исходот на одреден натпревар, а се надеваме дека и денес ќе не почести со одличен коефициент.

Удинезе – Аталаната – 2 @ 1.96

Вкупната уплата за овој натпревар изнесув 15.622 евра. За победа на домаќинтие уплатени се 626 евра, за реми 520 евра, додека за победа на Аталанта уплатата изнесува 14.476 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*