За само 18 месеци заработиле 400.000 фунти само од обложување!

Во изминатите 18 месеци, Џевин и Алекс Вокер успеале да добијат околу 400.000 фунти обложувајќи се на фудбалски натпревари.

Двајцата браќа кои моментално живеат во Лондон во многу скап стан, односно стан со прекрасен поглед на градот, успеале тоа нешто да си го обезбедат преку обложување.

Сигурно се запрашувате како?

Одговорот се обиде да ни го даде Џевин Вокер.

„Се обложуваме само на фудбал, а главните облози се поеднични, односно играме само сингл. Најдобро е да се обложувате на натпревари кои се започнати, а така имате можност да дојдете до заклучок што ќе биде на тој дуел.

Се обложуваме буквално на се! Стануваме во 7 наутро и гледаме женски натпревар помеѓу Узбекистан и ЈапонијаУ16. Наоѓаме квалитетен стрим, лежиме во кревет и се обложуваме.

Гледаме околу 5 натпревари дневно, но никогаш не ни се здосадува. Влоговите се се поголеми и поголеми, па така тоа допринесува да не ни е досадно додека гледаме.

Родителите беа несреќни кога ја напуштивме работата, но им докажавме дека имаме константен прилив на пари. Секако, оставивме 70.000 фунти за евентуално да не тргне наопаку.

Постојат многу луѓе кои сакаат да заработат на коцка, но немаат поим што прават.

Секаогаш кога ќе остварат профит, тоа го упропастуваат одма. Не е таква поентата.

Наш совет е секогаш да се обложуваат на натпревари кои се во тек. Никогаш не ставајте повеќе натпревари на тикетот и сл. Само сингл обложување. Мора да побарате коефициенти кои се згрешени и максимално тоа да го искористите.„ Вели Џевин Вокер.

Тие изјавија дека како најдобра обложувалница за во живо е Bet365, а исто така никогаш немаат проблеми при уплата и исплата.

Регистрирај се на Bet365

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*