Што се уплаќа денес (недела, 30.09.2018)

Уплатата често пати се покажува како успешен показател, а за денес решивме да ви претсавиме натпревар кој има солиден коефициент.

Фросиноне – Џенова 2 @2.26

Уплатата на овој дуел изнесува 46.334 евра од кои дури 86% односно, 39.800 евра се уплатени за победа на Џенова, за победа на домаќинот се уплатени 3.440 евра, а за реми уплатата изнесува само 3.095 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*