Што се уплаќа денес? (недела, 20.01.2019)

што се уплаќа денес

Многу често оваа категорија ни нуди одлични коефициенти благодарение на уплатата како показател. За денес солиден коефициент со супер уплата.

Фулам – Тотенхем – 2 @ 1.76

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 173.945 евра. За победа на домаќините уплатени се 17.710 евра, за реми 26.649 евра, додека за победа на Тотенхем се уплатени 129.586 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*