Што се уплаќа денес? (13.10.2018)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија бевме успешни, па сите што препишаа беа добитни. За денес решивме да ви претставиме сингл натпревар на кој има голема уплата, а исто така има и одличен коефициент.

Холандија – Германија – 2 @ 2.26

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 48.963 евра. За победа на Холандија се уплатени 8.207 евра, за реми 6.118 евра, додека за победа на Германија уплатата изнесува 34.639 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*