Малери и махери на колото

малери и махери

Како и секој понеделник, така и овој, одлучивме да ви ги претставиме малерите и махерите кои го одбележаа ова коло, односно изминатиот викенд.

Малер 1

Кој очекуваше дека Барселона повторно ќе киксне? Никој! Овој играч остана без скоро 82.000 поради тоа што не успеаа да победат.

Mалер 2

Истата Барселона, но уште поголема катастрофа. Овој пат тие се виновници за 142.000 денари. Жално!

Малер 3

Јанг Бојс е главниот виновник за овој тикет. Иако беа фаворити, сепак не успеаа да ја оправдаат таа улога.

Астон Мартин не е резервиран само за Џејмс Бонд, сега имаш шанса и ти да возиш!

Махер 1

Во живо и мајсторски изиграно. Солиден коефициент со минимална уплата е идеална комбинација за саботно попладне.

Махер 2

Махерски тикет. 8 коефициент и 1000 денари уплата е тоа што го посакува секој обложувач. За убаво да се трошат мајсторе.

ДОКОЛКУ ИМАТЕ И ВИЕИСПРАТЕТЕ НИ ГИ ВАШИТЕ ИНТЕРЕСНИ, ДОБИТНИ ИЛИ ПРОМАШЕНИ ТИКЕТИ НА НАШАТА ФБ СТРАНА!

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*