Што се уплаќа денес? (10.09.2018)

што се уплаќа денес

Безброј пати уплатата се покажува како одличен показател, а благодарение на овие информации ние често сме во плус.

Шведска – Турција – 1 @ 2.08

Вкупната уплата на овој дуел изнесува 34.027 евра. Од нив за победа на Шведска се издвоени 30.283 евра, за реми 2.892 евра, додека за победа на Турција, уплатата изнесува 852 евра.

Русија – Чешка – 1 @ 1.90

Уплатата за овој натпревар изнесува 25.645 евра. За победа на домаќините уплатени се 18.366 евра, за реми 4.951 евра, додека за победа а Чешка уплатени се само 2.328 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*