Што се уплаќа денес? (16.10.2018)

што се уплаќа денес

За денес во категоријата што се уплаќа денес ви претставуваме сингл натпревар со одличен коефициент.

Узбекистан – Катар – 1 @ 2.02

Вкупната уплата на овој натпревар е 9.939 евра. За победа на Узбекистан уплатени се 8.244 евра, за реми 1.337 евра, додека за победа на Катар уплатата изнесува 358 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*