Што се уплаќа денес? (05.06.2018)

Што се уплаќа денес

Денес ви ги претставуваме повторно натпреварите на кои има голема уплата. Вчера уплатата беше добар показател, па имавме добитен супер коефициент (ВИДИ ТУКА).

Тим – Зверев – 1 @ 1.65

На овој ¼ финален натпревар, уплатени се вкупно 75.551 евра. За победа на Тим уплатата е 60.311 евра, додека за победа на Зверев, уплатата е 15.240 евра.

Казахстан – Азербејџан – 1 @ 2.52

За овој контролен натпревар, има уплата од 39.068 евра. Интересно е тоа што 76,6% односно 29.927 евра се уплатени за победа на Казахстан, 5.684 евра е уплатата за реми, а само 3.457 евра се уплатени за победа на Азербејџан.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*