Што се уплаќа денес? (25.08.2018)

Што се уплаќа денес

Како и многу пати досега, така и вчера бевме добитни во оваа категорија. Имавме напишано коефициент 2.22 и помина без потешкотии. За денес ви нудиме супер дабл.

Реус Деп. – Сарагоса – 2 @ 2.48

Вкупната уплата на овој дуел е 32.569 евра. Од нив за победа на Реус се издвоени 1.547, за реми 1.179, додека за победа на Сарагоса уплатата изнесува 29.843 евра.

Арсенал – Вест Хем – 1 @ 1.40

На овој дуел имам нешто поголема уплата, односно 207.082 евра. Од нив за победа на Арсенал се уплатени 159.720 евра, за реми 20.286 евра, додека за победа на Вест Хем уплатата изнесува 27.076 евра.

Изиграј ги овие натпревари во 1XBET

Изиграј ги овие натпревари во Coinbet24

Изиграј ги овие натпревари во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*