Ако овие два клуба соработуваат, денес на располагање имаме коефициент 4.15!

3 за 3

Денес од 10:15 на програмата е натпревар од 6-то коло од Чешката ФНЛ, во која се сретнуваат Тринец и Мас Таборско. Ние сметаме дека овие два клуба играат 3 за 3.

Тринец е на последната позиција со 0 освоени бодови после 5 изиграни натпревари и 5 порази.

Од друга страна, Мас Таборско има досега освоено 4 бода со учинок од 1 победа, 1 реми и 3 порази.

Во последните 8 натпревари, од прикажаните резултати може да се речи дека овие два клуба играат 3 за 3. Секогаш во првиот натпревар од сезоната победува Мас Таборско, а ако тоа се случи и оваа сезона, тогаш коефициентот од 4.15 во Coinbet24 треба да дојде без проблеми.

3 за 3

Наш предлог: Победа за гостите @ 4.15 во Coinbet24

Имајте на ум дека ова е прв натпревар од сезоната и може соработката да се промени или прекини, па затоа внимавајте со вашиот влог.

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*