Што се уплаќа денес? (15.08.2018)

Што се уплаќа денес

Вчера добитни без поголеми потешкотии, а денес нешто послаба понуда, па затоа нудиме сингл натпревар.

Реал Мадрид – Атлетико Мадрид – Х @ 3.3 во 1хBet

Вкупната уплата за овој дуел изнесува 171.583 евра. За победа на Реал Мадрид се уплатени 63.278 евра, за реми најмногу, односно 82.898 евра, а за победа на Атлетико Мадрид уплатата изнесува само 25.407 евра.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Coinbet24

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*