Што се уплаќа денес? (01.02.2019)

што се уплаќа денес

Вчера во оваа категорија запишавме добивка, па се надеваме дека и денес ќе биде така.

Хановер – Лајпциг – 2 @ 1.6

Вкупната уплата на овој натпревар изнесува 35.492 евра. За победа на домаќините уплатени се 3.264 евра, за реми 6.430 евра, додека останатите 25.797 евра се уплатени за победа на Лајпциг.

Изиграј го овој натпревар во 1XBET

Изиграј го овој натпревар во Bet365

Вредностите се засноваат врз информации од 1хBet и се точни за време на пишувањето на овој текст.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*